Colombia Excelso EP Huila Los Hibiscos Arabica

Neohodnoceno
 
Novinka
 

Prvotřídní kolumbijská káva z oblasti Huila, ve vůni svěží, sladké ovoce, v chuti pak dominují sladké hrozny, broskve a jemná chuť karamelu. Celkově sladká káva, typická pro oblast Huila, s mírnou aciditou.

Hmotnost
Hrubost namletí
Typ pražení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 259 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč 1 036 Kč od 259 Kč bez DPH
290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 290 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks 1 160 Kč / ks od 290 Kč    
Značka NAMLETO
Kategorie Káva
 

Skvělá pověst kolumbijské kávy pramení z tvrdé práce a vynikajícího terroir: Kolumbií procházejí tři kordillery And, mezi nimiž vznikají malé oblasti s vlastním mikroklimatem, obvykle skvělým podnebím pro produkci vysoce kvalitní kávy. Stát Huila se nachází v jižní části Kolumbie. Zde se tři andské kordillery setkávájí: Západní, Střední a Východní. Mezi Východním a Středním pohořím protéká řeka Magdalena, která se později vlévá do Karibiku; mezi Středním a Západním pohořím je to její přítok, řeka Cauca. Půda v oblasti je vulkanická, ideální pro pěstování vysoce kvalitní kávy. Blízkost rovníků prakticky stírá rozdíly mezi jednotlivými obdobími roku. Díky mikroklimatům a různým nadmořským výškám, v nichž se nacházejí plantáže, probíhá sklizeň kávy několikrát ročně.

 

Překládaná káva je odrůdy Cattura, pochází od malých pěstitelů z nadmořských výšek od 1200 do 1900 metrů a byla zpracována mokrou metodou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola